Self Assessment

Hoe cyberweerbaar is uw bedrijf?

Als het goed is heeft onze Preview Self-Assessment u al inzicht gegeven in waar u staat en voor welk certificaat u in aanmerking komt. U weet nu ook direct waar de kansen liggen voor uw verbeterstrategie! Zo biedt Cyber Fundamentals een haalbare, schaalbare en betaalbare manier om grip te krijgen op uw informatiebeveiliging en maken we u als ondernemer weerbaarder tegen cybercriminaliteit en de bijbehorende bedrijfsrisico’s.

Verzilver uw certificaat

Wanneer u op de knop ‘Start Test’ klinkt, komt u in uw persoonlijke digitale omgeving met daarin de 35 vragen over de huidige cybermaatregelen van uw onderneming. Elke vraag die u kunt beantwoorden met ‘Ja’ levert één punt op. U hoeft de vragenlijst niet in één keer in te vullen. Pauzeren is mogelijk. U krijgt direct een score te zien bij het afronden van de vragenlijst. Deze score correspondeert met één certificaatniveau. U hoeft dus niet alle vragen met ‘ja’ te beantwoorden om in aanmerking te komen voor een Cyber Fundamentals Certificaat.

Let op! Door een technisch probleem is het tijdelijk niet mogelijk uw gegeven antwoorden terug te zien in uw accountomgeving. We raden u aan screenshots te nemen van uw gegeven antwoorden direct na het afronden van de test. Dit kan via de knop ‘Bekijk Vragen’. Excuses voor het ongemak. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Toekenning certificaat

Binnen 5 werkdagen ontvangt u bericht van ons. U ontvangt een digitale versie van het certificaat passend bij het door u behaalde niveau en een digitaal keurmerk die u bijvoorbeeld op uw website kunt plaatsen. Heeft u verder nog vragen? Stel deze gerust via telefoon 085 004 6455 of stuur een mail naar info@cyberfundamentals.nl

Door de assessment in te vullen en te versturen geeft u aan dat u een tekenbevoegd persoon bent binnen uw bedrijf en u alles naar waarheid heeft ingevuld.