Over ons

Opgericht door cyberprofessionals

Het concept van Cyber Fundamentals is geïnspireerd op het succes van het Britse Cyber Essentials dat een certificeringsprogramma ontwikkelde voor kleine en middelgrote ondernemingen, ondersteund door het National Cyber Security Center UK (NCSC UK). In goed overleg met NCSC UK is het concept naar Nederland gehaald en verder ontwikkeld tot een haalbare en betaalbare certificeringsformule die iedere ondernemer in staat stelt de cyberweerbaarheid van het bedrijf te verhogen. De certificeringsformule begeleidt ondernemers, stimuleert hen te groeien naar een hoger niveau en brengt hen stapsgewijs in de positie om een ISO27001 certificering aan te vragen.

Onze missie: een pragmatische certificeringsformule

De, vaak onderschatte, bedrijfsrisico’s en dreiging van cybercriminaliteit binnen het MKB is dé reden geweest om Cyber Fundamentals te lanceren. Het doel? Praktische handvatten bieden om als kleinere ondernemer te bouwen aan een cyberweerbaar bedrijf op een manier die wél haalbaar en betaalbaar is. Het resulteerde in een pragmatische certificeringsformule gebaseerd op het verbeteren van preventieve maatregelen, reactief vermogen en het stimuleren van cyberweerbaarheid als ingebed mechanisme binnen de organisatie.

formule

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag over onze certificering of twijfelt u of u in aanmerking komt voor een bepaald certificaatniveau? We helpen u graag verder. Bel ons via 06 520 50540 of stuur een mail naar info@cyberfundamentals.nl.