Nog meer zekerheid met een onafhankelijke audit

Met deze stappen werkt u naar een certificaat Eigen Verklaring Cyberweerbaarheid toe.

certificaat

1. Oriëntatie

Download de Cyber Fundamentals Vragenlijst. Hierin vindt u alle 35 vragen die u zich moet stellen om een certificaat te kunnen behalen. Oriënteer u op de vragen met eventuele betrokken partijen of personen.

2. Maak een account aan

Kunt u in de preview voldoende vragen met ‘ja’ beantwoorden en komt u in aanmerking voor een certificaat? Maak een account aan en vul de assessment in. U hoeft de vragenlijst niet in één keer in te vullen. Pauzeren is mogelijk. U krijgt direct een score te zien bij het afronden van de vragenlijst en de rapportage krijgt uw automatisch via de email. Deze score correspondeert met één van de 2 certificaatniveaus. U hoeft dus niet alle vragen met een positief antwoord af te ronden om in aanmerking te komen voor een Cyber Fundamentals certificaat.

3. Aanvragen Cyber Fundamentals Certificaat

U kunt kiezen voor een zelfverklaring of een externe audit certificaat. Indien er gekozen wordt voor een externe audit door een van onze partners zal er binnen 48 uur contact opgenomen worden om een afspraak te maken voor de intake van de audit. Als u in aanmerking komt voor een certificaat ontvangt u een digitale versie van het certificaat passend bij het door u behaalde niveau en een digitaal keurmerk die u bijvoorbeeld op uw website kunt plaatsen.

4. Verlenging

Ongeveer 6 weken voordat uw certificaat verloopt ontvangt u van ons een melding dat uw certificaat gaat verlopen. U kunt verlengen door het certificaat voor het komende jaar te betalen en de vragenlijst opnieuw in te vullen.

Start direct

Nog meer zekerheid met een onafhankelijke audit

Met onze Eigen Verklaring Cyberweerbaarheid bent u te allen tijde persoonlijk aansprakelijk te stellen. Wilt u naast een self-assessment meer zekerheid rondom uw informatiebeveiliging? Bijvoorbeeld richting uw directeuren en grootaandeelhouders, voor een aanbesteding of mogelijke overname? In samenwerking met onze partners biedt Cyber Fundamentals ook een onafhankelijke audit op uw Eigen Verklaring Cyber Weerbaarheid. Het beoordelen van managementsystemen voor informatiebeveiliging is voor onze partners de core business. Ze werken met een eigen team van auditoren, waardoor hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Onze partners auditen en certificeren tegen de normen ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001, BIO, ISO 27017 en ISO 27018 en de nieuwe ISO 27701 – privacy.

Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op!

Hulp nodig bij de implementatie van uw beveiligingsmaatregelen? Boek een intakegesprek met onze Cyber Fundamentals Consultant voor een offerte op maat. In dat gesprek maken we een inventarisatie van het aantal benodigde uren, waarna u een offerte op maat ontvangt.